Prvi po redu, letnji projekat “Student Launch” bliži se kraju.

Naime, kao što ste već upoznati, projekat pod nazivom “Student Launch” je skup radionica namenjen srednjoškolcima i studentima koji žele da prošire svoja znanja o svetu marketinga, ali i da dobiju prve karijerne prilike.

Nakon 18. juna ove godine, kada je i zvanično otpočeo projekat, naši kreativci su  podeljeni po grupama. Tokom celog leta, prisustvom na radionicama imali su prilike da slušaju gostujuće predavače iz sveta marketinga i biznisa, kao i da u okviru grupe rade na studiji slučaja koja ih je pratila kroz ceo projekat, uz podršku mentora iz agencije Evoke.

Ono što je cilj, jeste da sve četiri grupe, koliko ovogodišnji “Student Launch” broji, na finalnom događaju, prezentuju svoje studije slučaja velikom auditorijumu.

Pored njima poznatim licima u publici, gostujućih predavača koji će ih bodriti, u publici će se nalaziti i poslovni partneri velikih kompanija, mediji i naravno gosti ovog, nama izuetno važnog i velikog događaja.

Finalni događaj će se održati u “Startit Centru”, u Beogradu, 24. septembra.

Partneri ovog događaja “Startit Centar” i agencija “Playmakers”, kao i sponzori događaja: “Jana”, “Mg Mivela”, “Čačanski chips”, “Gricko & Fan”, “Fresh”, “Poncho picerija” i “Domaće Kiflice” biće deo našeg finalnog događaja.

Takođe, ovaj događaj ne bi bio ispraćen u ovoj meri, da nije bilo naših dragih medijskih partnera, koji su podržali događaj: Konferencije.rs, Marketing mreža, Nova Energija, Netokracija, LIBEK, SSEF, Naj Student, Prijemni Infostud, Studentski Život, Društvo Srbije za odnose sa javnošću, Mingl, Marketing Workshop i Unija Srednjoškolaca Srbije.

Najvažniji momenat ovog događaja, jeste dodela nagrada najuspešnijim kreativcima. Stručne prakse u okviru kojih će moći da prošire svoje znanje i veštine, kao i da započnu građenje svoje karijere.