Prvi po redu projekat “Student Launch” završen je u nedelju 24. septembra u Startit Centru u Beogradu.

Mladi kreativci, imali su prilike da pred 140 prisutnih gostiju, prezentuju svoje studije slučaja na kojima su radili u prethodna tri meseca. Svakako, pored svojih prezentacija, kreativci su imali prilike da pokažu svoje veštine komunikacija, javnog nastupa, kao i stručnog znanja o marketingu sa kojim su se upoznali na radionicama “Student Launch”.

Ovaj događaj pored 140 prisutnih upotpunili su i divni gosti, koji su imali prilike da podele sa prisutnima iskustva iz poslovnog i privatnog života, prezentuju nove ideje i startup-e i jednostavo očaraju publiku.

Nataša Škrbić predstavila je publici aplikaciju Filter App, Dušan Srdić je objasnio neverovatan pristup NLP projekta, a fenomenalni komentator i brend ambasador Čačanskog čipsa, Slobodan Šarenac, nasmejao je svakoga u publici i podelio zanimljive momente svoje komentatorske karijere.

Kraj našeg druženja u Startit Centru, obeležila je svečana dodela sertifikata, praćena dugo očekivanim proglašenjem dobitnika stručnih praksi.

Student Launch projekat tek počinje. Nove ideje koje su se javile u toku samog projekta, Evoke agencija zajedno sa kreativcima, pretendovaće da realizuje u narednom periodu i lansira još novih mladih kreativaca.