Letnje radionice “Student Launch” su zvanično počele! Ekipa iz agencije “Evoke”, kao i učesnici radionica, sjajno su se zabavljali na otvaranju ovog događaja, koji se održao u nedelju, 18. juna, u Startit Centru u Beogradu.

Nakon što su upoznali mentore, Nikolu Vukovića i Anu Petričić, učesnici su imali prilike da se međusobno upoznaju, osvoje nagrade u “pauzi za grickanje”, tako što će napraviti najkul fotografiju sa kesicom flipsa “Gricko”, i oprobaju u svom prvom javnom nastupu na ovim radionicama.

Tokom ovog leta, učesnici radionica će imati prilike da slušaju predavanja o marketing svetu od strane mentora i velikog broja gostujućih predavača iz ove branše.

Cilj radionica jeste da se mladi ljudi što bolje upoznaju sa konceptima marketinga, kao i da upotrebe svoja znanja i veštine na konkretnim problemima u okviru studija slučaja koje će obrađivati.

Važnost ovog projekta su prepoznale i podržale kompanije Chips Way, Piramida 72, Jamnica i Poncho, kao i portali Netokracija, Marketing Mreža, Nova Energija, Konferencije.rs, Društvo Srbije za odnose sa javnošću, kao i mnogi drugi.

Pratite nas i u narednim nedeljama i saznajte kako napreduje avantura #32kreativca u potrazi za novim znanjima i veštinama.