Pozivamo vas na konferenciju za medije u sredu, 30. januara od 11 časova u Gradskoj kući povodom trećeg po redu “Festivala ljubavi” koji će biti održan od 3. do 24. februara 2019. godine na Trgu slobode i još nekoliko lokacija u Novom Sadu.

Novosađani i turisti, svakog dana će imati priliku da uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.




U drvenim kućicama, i ove godine, izlagači će ponuditi različite proizvode i rukotvorine, a posetioci će moći da se provozaju ljubavnim fijakerom i fotografišu ispred nekoliko „ljubavnih vrata“, „kissing pointa“ i retro zida sa ramovima za slike.

Kao jedna od najvećih atrakcija prethodnih festivala, zid od cveća, krasiće i ove godine Trg slobode. „Flower Wall“ biće ukrašen prirodnim cvećem, a na njemu će na 30 svetskih jezika pisati „ljubav“.

Na konferenciji će govoriti:

- Dalibor Rožić, član Gradskog veća za kulturu

- Milena Biga, ispred organizatora, Ninamedia

- Jelena Jovičić, ispred organizatora, Color Media Communications

- dr Svetlana Rakić, umetnički rukovodilac vokalnog sastava „Muzika srca“

- Srđan Bošković, turistički vodič

“Festival ljubavi” organizuju Udruženja Subsidium, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada. Sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2019 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.