Dodajte događaj

PECB Certified ISO/IEC 27032 Lead Cybersecurity Manager

PECB Certified ISO/IEC 27032 Lead Cybersecurity Manager

language: Serbian

IT i Tehnologija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO/IEC 27032 Lead Cybersecurity Manager biće organizovan tokom cele godine.

Svedoci smo ovih dana da se situacija u oblasti cyber bezbednosti komplikuje u celom svetu.

Zato one kompanije koje su potpuno digitalizovale svoj biznis treba da budu proaktivne i da uspostave cybersecurity program u svojoj organizaciji.

ISO 27032 međunarodni standard za očuvanje poverljivosti, integriteta i dostupnosti informacija u cyber prostoru, uz ovlašćene PECB trenere i goste hakere pripremiće Vas tokom treninga kako da rizik od cyber napada svedete na minimum.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

Cena od 750 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).