Dodajte događaj

PECB Certified ISO 22301 Lead Implementer

PECB Certified ISO 22301 Lead Implementer

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO 22301 Lead Implementer biće organizovan tokom cele godine.

Kurs omogućava da potpuno ovladate implementacijom i upravljanjem Sistemom menadžmenta kontinuitetom poslovanja (BCMS) na osnovu međunarodnog standarda ISO 22301.

Ovaj petodnevni intenzivni kurs omogućava učesnicima da razviju potrebnu stručnost za podršku organizacijama pri implementaciji i upravljanju Sistemom menadžmenta kontinuitetom poslovanja.

Učesnici će takođe dobiti potpuno razumevanje najbolje prakse, koja se koristi u cilju implementacije BIA (Business Impact Analysis) iz svih oblasti ISO 22301 kao RA (Risk Analysis) i RT (Risk Treatment) u pogledu strategije kontinuiteta poslovanja i izrade konkretnog Plana kontinuiteta poslovanja i drugih neophodnih dokumentovanih informacija.

Ova obuka je istovremeno u potpunosti kompatibilna sa ISO 31000 (Principi i smernice za upravljanje rizikom) i ISO/IEC 27005 (Upravljanje rizicima informacione bezbednosti).

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

Cena od 750 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).