Tami Residence Hotel

Hotel

Hotel Tami Residence se nalazi u Nišu i otvoren je septembra 2009. Hotel je visokog standarda kategorije 4 zvezdice i leži u srcu kongresno-sportskog kompleksa kompanije Tami – Trade d.o.o. iz Niša.

Smešten je na jednom od najlepših vidikovaca grada Niša na svega 2 km od centra grada sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom grada. Hotel Tami Residence se nalazi u mirnom okruženju reflektujući lepotu prirode koja ga okružuje i specifičnost starog carskog Niša uz osiguran besplatni parking i garažu što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju u hotelu Tami Residence.

U modernom ambijentu hotela koji odiše evropskom elegancijom i južnjačkim gostoprimstvom, uspeli smo da spojimo posao i zadovoljstvo i našim gostima pružimo osećaj kućne atmosfere i prijatnog boravka. Ovaj hotel odlikuje posebna odanost i briga o gostima i vrhunska usluga u svakom domenu.

Kapacitet smeštaja u hotelu Tami Residence je 70 soba i apartmana. Glavna zgrada hotela sadrži 60 standardnih i deluxe soba, uključujući 4 apartmana kao i depandans Tami Residence sa 10 delux soba. Sa ciljem da se gostima pruži potrebna udobnost, kvalitetan smještaj i usluga, poseban naglasak stavili smo na uređenje i prostranost soba prijatnih tonova i pažljivo biranih materijala. Sve sobe i apartmani pružaju pogodnosti kao što su LCD televizor, kablovska i interna televizija, Wirelles, LAN konekcija.