Hotel Majestic

Hotel

Hotel "Majestic" je objekat sa 4 zvezdice, izgrađen u tradicionalnom stilu 1936. godine u najužem centru Beograda, a svečano je otvoren 1937. godine. Ima veoma pogodnu lokaciju u mirnom delu grada blizu istorijskih i kulturnih znamenitosti, muzeja, umetničkih galerija, brojnih tržnih centara itd. Takođe je i povoljno povezan sa svim značajnijim državnim i administrativnim ustanovama.

Hotel ostavlja utisak udobnosti, diskrecije i topline. Ovde će vas uvek dočekati ljubazno osoblje onako kako to dolikuje hotelu sa sedam decenija dugom tradicijom. Hotel raspolaže sa 88 soba, od toga 7 moderno opremljenih apartmana sa luksuznim nameštajem, mini barom, direktnim telefonskim linijama, kablovskim televizijskim programom i klima uređajima. Jednokrevetne i dvokrevetne sobe su opremljene posebnim nameštajem, direktnom telefonskom linijom, kablovkom televizijom, mini barom i skoro sve sobe su klimatizovane i ukrašene umetničkim slikama.

Pored toga, sve sobe i apartmani imaju mogućnost pristupa bezičnom internetu.

Kraljevki apartman je posebno opremljen stilskim nameštajem i idealan je za parove i sve one koji preferiraju komfort i luksuz. Hotel "Majestic" raspolaže svim onim što je neophodno savremenom čoveku.

Sadržaji hotela "Majestic" zadovoljavaju ne samo potrebe poslovnih ljudi koji često putuju, negó i velikog broja turista koji očekuju prijatan boravak u Beogradu (pogledajte naše sertifikate).

Svaki zahtev gosta ispunjavamo u najkraćem roku. Naša najveća želja je da ispunimo sve Vaše želje.

Telefon: +381 11 328 57 77

Internet stranica: majestic.rs

E-mail: office@majestic.rs