Hotel Constantine the Great

Hotel

Hotel Constantine the Great je savremeni, luksuzni hotel, smešten u samom srcu grada u okolini brojnih poslovnih predstavništava i turističkih lokacija, idealan kako za poslovne ljude tako i za turiste željne uživanja.

Raspolaže sa 40 prostranih soba i luksuznih apartmana, opremljenih u skladu sa najvišim svetskim standardima. Jedinstven dizajn hotelskog enterijera predstavlja izuzetan spoj sofisticiranog stila i finih detalja arhaičnog izgleda koji stvara osećaj topline i udobnosti.

Privatni parking i garaža su na raspolaganju gostima u svakom trenutku.

U okviru hotelskog restorana Edict, gosti će imati priliku da uživaju u bogatom izboru internacionalnih i domaćih specijaliteta.

Hotel Constantine the Great raspolaže sa šest jednokrevetnih soba, petnaest dvokrevetnih soba, devet Luxury soba i deset The Great apartmana. Jedna jednokrevetna soba je namenjena osobama sa posebnim potrebama.

Banket sala novootvorenog hotela Constantine the Great idealno je mesto za poslovne sastanke ili za privatne ili korporativne događaje manjeg obima. Sala sa kapacitetom do 70 učesnika, smeštena je na odličnoj lokaciji, u samom centru Beograda.

Odlikuje se vlastitim parkingom koji se nalazi u sklopu hotela, prirodnim dnevnim svetlom, kao i najsavremenijom tehničkom opremom i besplatnim pristupom bežičnom internetu.