Hilton Podgorica Crna Gora

Hotel

Smešten u samom srcu grada, Hitlon Podgorica Crna Gora, omogućava Vam kratku šetnju do prostorija Vlade, ambasada, banaka, sportskih prostora i gradskih parkova. Uživajte u stilizovanim, sunčanim sobama uz četiri restorana i kafića, uključujući i spektakularan bar na samom krovu hotela, kao i najveću spa saunu u gradu.

Executive Longue
Iskoristite svoje vreme u ovoj ekskluzivnoj zoni sa očaravajućim pogledom na Podgoricu. Uživajte u privatnom Check-in/Check-Out servisu i ukusnim obrocima, zakuskama i pićima tokom celog dana. Radi Vaše ugodnosti, postoji mala sala za sastanke kao i kompjuteri.

Doclea Spa
Poslasticu za sva čula, veliku Dolcea Spa karakteriše zagrejani zatvoreni bazen, tuševi, kupka sa parom, finska i bio sauna. Uživajte u celokupnoj nezi tela, tretmanima lica, VIP masažama, friziranju, manikiru i pedikuru u Beaty Point salonu ili istražite mogućnosti različitih laser tretmana.

Hitlon Fitness
Fitnes centar karakteriše mnogobrojna oprema za vežbanje kako bi Vam omogućila da održite fitnes režim. Uključujući poslednju generaciju kardio i bilding opreme za trening, Hitlon Fitness preuzima presonalizovani pristup kako bi Vam pomogao da se osećate najbolje moguće u toku dana. Nakon sesije u našem fitnes centru, možete koristiti spa prostorije kako biste opustili i umirli Vaše mišiće.

Biznis centar
Budite produktivni tokom Vašeg boravka. Naš biznis centar je u poptunosti opremljen sa super-brzim Internet pristupom, četiri kompjutera, štampačem, mašinom za kopiranje, skenerom i fax mašinom.

Naše sobe
180 sunčanih, prostranih i stilizovanih soba i apartmana: 84 sobe, 27 soba sa pogledom na park, 16 Deluxe soba sa pogledom na park, 28 Executive soba, 13 Junior apartmana, 8 jednokrevetnih apartmana sa kuhinjom, jedan jednokrevetni apartman, jedan predsednički apartman, dve pristupačne sobe. Sve sobe sadrže: HD Smart Tv od 40 inča, Mini bar, super-brzi Internet, radnu stolicu i sto, peglu i sto za peglanje.

Hrana i piće
Započnite dan sa jakim ili nutricionističkim laganim doručkom. Svaki obrok je uvek napravljen korišćenem svežih sastojaka i uvek se možete opustiti u baru uz šoljicu kafe. Sve opcije u Hiltonu su pripremljene samo za Vas.

Sastanci i događaji
U Hitlonu pružamo prostor, stil i personalizovanu uslugu koju želite i očekujete. Od grandioznih gala večeri i jasno definisanih sastanaka, sve do privatnih žurki i socijalnih događaja – Vaša specijalna prilika je naš glavni događaj. Izaberite između pet fleksibilnih, sunčanih soba koje uključuju salu za sastanke i banket halu, sa kapacitetima od 12 do 435 mesta. Sve sobe za sastanke se nalaze u prizemlju što ih čini dodatno pogodnim.

Ako ste ovde poslovno
Za vaše poslovne konvencije Hitlon Podgorica Crna Gora pruža sledeće pogodnosti: Audio/Video opremu za iznajmljivanje, biznis centar, servis za štampanje, fax, sale za stastanke, fotokopirncu, štampač, mogućnost za video konferencije, video poruke. Uradićemo sve kako bismo Vaš poslovni boravak učinili glatkim, omogućavajući Vam da se opustite dok ste daleko od kuće, a da ujedno budete u mogućnosti da obavite sve poslove u mirnoj atmosferi.