Garni Hotel Danubia Park

Hotel

Danubia Park nalazi se na Srebrnom jezeru, u sastavu Silver Lake Resorta i deo je čitavog malog sveta zabave i uživanja.

U okviru rizorta gostima su na raspolaganju bazen, teniski tereni, kao i mogućnost krstarenja brodom po Dunavu. Takođe, gosti mogu uživati i u vrhunskim specijalitetima šefa kuhinje.

Danubia Park predstavlja mesto zdravog odmora i relaksacije.

Bilo da u hotel dolazite na poslovni događaj (skup, seminar, konferencija) ili pak dolazite privatno (porodični ili romantični vikend) on je idealno mesto za uživanje na Srebrnom jezeru, kao i za obnavljanje životne radosti.

U hotelu Danubia Park gostima je na raspolaganju 46 dvokrevetnih soba, 5 dvokrevetnih superior soba, 2 porodične sobe tip A (francuski ležaj + 2 ležaja), 2 porodične sobe tip B (3 ležaja+krevetac), 2 apartmana (2+pomoćni ležaj) kao i junior apartman i executive apartman.

Ono što Silver Lake Resort čini idealnim mestom za održavanje raznih vrsta poslovnih događaja (konferencije, seminari, treninzi, proslave, team building, itd.) su kapacitet, ponuda i usluga na visokom nivou.

Hotel Danubia Park raspolaže sa 4 sale za konferencije, od čega se tri sale mogu spojiti u jednu veliku salu za 210 učesnika, a četvrta je klub sala koja je kompetno opremljena za konferencije.