Garni Hotel Argo

Hotel

Hotel Argo Garni koji pripada kompaniji Mona hotel management nalazi se u samom centru Beograda i svojom lokacijom pružiće Vam jedinstvenu poziciju kako za poslovni tako i turistički boravak. Hotel Argo pruža osnovne usluge noćenja sa doručkom. Ima jako dobro povezanost sa saobraćajnom infrastrukturom. Raspolaže kapacitetom sa 20 smeštajnih jedinica, jednokrevetne i dvokrevetne strukture. Dvokrevetna struktura ležajeva može biti: francuski ležaj i odvojeni ležajevi.

Sve sobe su moderno opremljene, izuzetno prijatnog dizajna i boja. Te stoga, u sklopu soba, pored istih, jedinica raspolaže i: besplatan internet u celom hotelu (WiFi), individualnom kontrolom klima uređaja, mini bar, multimedijalni (smart) TV sa tastaturom, kablovska televizija, sef u svakoj sobi, mogućnost povezivanja soba.

Na samo nekoliko koraka očaraće vas Cvetni trg, omiljeno mesto za opuštanje uz kafu, hladno pivo ili čašu dobrog vina. Preko puta hotela, nalazi se prelepi park u kome se možete opustiti i zaboraviti na buku grada koji vas okružuje. Glavne turističke atrakcije poput Trga republike, Knez Mihailove ulice, muzeja Nikole Tesle, hrama Svetog Save, Kalemegdana su na svega 5-10 minuta hoda od našeg hotela.

Takođe napominjemo da se autobuska stanica od koje kreće autobus A1 koji vozi sa i do aerodroma nalazi na svega 5 minuta hoda od našeg hotela u ulici Kralja Milutina! Dakle možete vrlo lako doći sa aerodroma do našeg hotela što je verujemo još jedan razlog da baš nas izaberete.

Ukoliko dolazite automobilom hotel ne poseduje sopstveni parking ali se zato na svega 50 metara udaljenosti od hotela nalazi javna garaža u Masarikovoj ulici.

Hotel Argo pored usluge smeštaja ima na raspolaganju i multifunkcionalnu salu koju naši klijenti mogu koristiti za sastanke, seminare i obuke.

Ukoliko želite da održite predavanje ili sastanak u prijatnoj atmosferi u samom centru grada i sa odličnim pogledom onda ste na pravom mestu!

Takodje pružamo uslugu transfera sa i do aerodroma i mogućnost organizovanja večere u obližnjem restoranu.

Naš hotel će Vas očarati gostoljubivošću zaposlenih zbog koje će svaki Vaš boravak biti zadovoljstvo i razlog da se vratite.Dođite i upoznajte nas...

Obećavamo da ćete se vratiti!