Canadian Serbian Business Association

Nekategorisan prostor

CANSEE kandasko-srpsko poslovno udruženje je neprofitna organizacija, koje trenutno predstavlja više od 40 korporativnih članova, nastalo sa ciljem da podstiče saradnju između kompanija, istovremeno aktivnih u Kanadi i Srbiji, kako bi zajedno razvili uzajamno korisne poslovne i trgovinske veze.

Naš cilj je da CANSEE postane pouzdan partner u pružanju neophodnih informacija i poslovnih mreža našim srpskim i kanadskim kompanijama članicama. Ovo partnerstvo se odnosi na već postojeće kompanije, kao i one koje tek nameravaju da započnu novu investiciju. U ovom trenutku naš fokus je, pre svega, u Srbiji, ali takođe širimo svoje aktivnosti i u Kanadi.

Koncept uspostavljanja CANSEE poslovnog udruženja potiče iz Ambasade Kanade u Srbiji, koja je bila podrška i aktivan član organizacije od njenog osnivanja.
CANSEE Kanadsko-srpsko poslovno udruženje, osnovano je na svečanom prijemu u Ambasadi Kanade u Beogradu 1. septembra 2014, na kom su prisustvovali tadašnji ministar spoljnih poslova Kanade Džon Berd, predsednik Privredne komore Srbije Željko Sertić, i ambasador Kanade u Beogradu Roman Vaščuk.

Udruženje želi da se zahvali na podršci pruženoj od strane naših osnivača, koji su za vreme prve dve godine takođe bili aktivni kao članovi Odbora direktora udruženja, i koji su podržali i podsticali pravac aktivnosti koje smo uspeli da ostvarimo do sada.