Belgrade Inn Hotel

Hotel

Hotel Belgrade Inn nalazi se na više nego atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, nadomak pešačke zone – čuvene Knez Mihajlove ulice, Skadarlije, centra noćnog života – Dorćola. Kao spoj savršene lokacije, moderne arhitekture i kvaliteta usluge koju pruža, ovaj hotel je sjajan izbor kako za savremene poslovne ljude, tako i za turiste koji posećuju grad. Belgrade Inn je hotel u kome će naši gosti, po veoma pristupačnim cenama, imati izuzetan i ugodan boravak.

Smeštaj
Hotel na raspolaganju ima 44 smeštajne jedinice i to: Ekonomi sobe, Standardne sobe (sa francuskim ležajem ili sa odvojenim ležajevima), Porodične sobe i Superior sobe. Sve sobe su komforne, poseduju kupatilo, klima uređaj (individualna kontrola), besplatan wireless internet, kablovsku TV, telefon, fen, ogledalo za celu figuru. Većina soba poseduje mini-barove i sefove.

Konferencijska sala
Konferencijska sala je multifunkcionalna, klimatizovana i tehnički opremljena (televizor, projektor, audio-uređaji, wireless internet). Kapacitet sale je do 50 mesta u zavisnosti od potreba i postavke.

Ostali sadržaji
Pored bogatog doručka, na bazi švedskog stola, koji se služi u prijatnom ambijentu, u ponudi imamo i sadržaje za trening i relaksaciju: teretana, sauna, parno kupatilo, koji su na raspolaganju gostima hotela, kao i mogućnost zakazivanja masaže (dodatno se naplaćuje). Osim navedenih usluga, hotel nudi i „room service“, mogućnost obezbeđenja parkinga (dodatno se naplaćuje), promenu posteljine svakodnevno (na zahtev gosta), kao i usluge kafe restorana Cocotte, koji je na raspolaganju (08-24h).