TEAM-BUILDING NA MOKROGORSKI NAČIN

Mokrogorska škola menadžmenta organizuje inovativne team-building programe dizajnirane po meri organizacije i trenutnim timskim potrebama. Učešćem u ovim programima kompanijski timovi ostaju fokusirani, angažovani, bolje rade zajedno i postižu uspehe kroz poboljšanu komunikaciju i pojačan stepen međusobnog poverenja.

Svi team-building programi su kreirani tako da budu integrativni deo poslovanja našeg klijenta, njegovih ciljeva, vrednosti i kulture. Sadržaji programa su koncipirani po principu edutainment-a. Sinergijom zabavnih sportsko-rekreativnih aktivnosti i radionica koje vode naši iskusni i posvećeni predavači koji poseduju veliko znanje i iskustvo iz domena formiranja, upravljanja i vođenja timova pruža istinsku vrednost svakog team-building događaju.

Gde?

Team-building aktivnosti se prvenstveno organizuju na Mokroj Gori, sa mogućnošću korišćenja ostalih zanimljivih lokacija u regionu kao što su skijalište „Iver“, Andrićgrad, planine Zlatibor i Tara, reke Drine i Tare kao i mnoge druge.

*Ukoliko je klijent zainteresovan za neku drugu lokaciju u Srbiji ili regionu, Mokrogorska škola menadžmenta je u mogućnosti da organizuje jednako kvalitetan program.

Sportsko-rekreatinve aktivnosti?

- Mokrogorski orijentiring (indoor i outdoor)

- Mokrogorska radna akcija

- Krstarenje Drinom

- Rafting na Tari

- Off-road vožnje (džipovi, kvadovi)

- Muzička radionica

- Plesna radionica

- Trekking ture

- Mokrogorska olimpijada

- Šarganska osmica

- Odbojka, košarka, stoni tenis

Edukativno-korporativne aktivnosti?

- Menadžment komunikacija

- Menadžment/liderstvo

- Timski rad i saradnja

- Motivacija u poslu

- Points of YOU (POY)

- Korporativna kultura i vrednosti

- Work-life balance

- Strategijski menadžment

- Specifičan zahtev klijenta (razno)

Sezona je u toku, zakažite termin na vreme! Osetite čari Mokrogorskog team building-a.