Udruženje Geekstone nastavlja sa organizovanjem besplatnih mini konferencija po Srbiji i poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se pridruže na narednim događajima “Geekstone Heroes Talks”. Sledeći u nizu događaja, zakazan je za 30.03.2019. u inđijskom Startit centu. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka.

Nakon Inđije, konferencija se, nedelju dana kasnije, 06.04.2019. seli u subotički Startit centar. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka.

Geekstone Heroes Talks je putujuća jednodnevna konferencija koja će se održati u nekoliko gradova u Srbiji. Ideja projekta je da se ova besplatna mini konferencija svakog meseca održi u drugom gradu u Srbiji (Šabac, Vršac, Zrenjanin, Inđija, Subotica, Beograd i Novi Sad) gde će iskusni predavači kroz 4 predavanja obraditi teme iz različitih segmenata IT-a: "front-end", "back-end", neuronske mreže i "project menagement".

Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju. U proteklih nekoliko godina organizovano je preko 20 meetup događaja, nekoliko radionica i 3 konferencije. Prijatelji i sponzori organizacije Geekstone su društveno odgovorne kompanije, kompanija Vega IT i Event Room, koje su prepoznale vrednost i značaj ove organizacije za jačanje IT zajednice.

Cilj ove akcije jeste da se podigne svest kod IT entuzijasta u Srbiji o značaju konstantnog usavršavanja, razmenjivanja iskustava, kvaliteta rada na projektima.

Više informacija o ovom i narednim događajima potražite na Geekstone sajtu, društvenim mrežama Facebook i Twitter ili meetup.