Vostock Capital

location: London

Vostock Capital je kompanija sa 15-godišnjom uspešnom pričom i pripadamo stotinama najboljih kompanija po broju lojalnih kupaca. Za naše klijente mi smo vodeći provajder usluga konsaltinga i događaja koji se fokusiraju na međunarodnim konferencijama, kongresima, forumima, izložbama, samitima i programima za razmenu iskustava za stručnjake nafte i gasa, agroindustrijske, informatičke i energetske industrije iz Rusije, CIS-a, Evrope i Azije. Naš štab se nalazi u Velikoj Britaniji, sa predstavništvima u Rusiji i Španiji.

Vostock Capital je obučen višejezički tim posvećenih profesionalaca koji govore 10 jezika i specijalizovan za upravljanje događajima i stručnost u industriji, zajedno sa tržišnom analizom.

Naše iskustvo u kreiranju događaja i oslanjanje na najbolje globalne prakse i uvid se široko priznaju kao neosporno iskustvo kompanije. Portfeljo od 19 vrhunskih događaja, visoko cenjenih u različitim industrijama i državama, prilagođen je pokretanju različitih "pogleda", pružajući najsavremenije informacije i rešavanje najvažnijih izazova u industriji.

Konzistencijski besprekorni kvalitet naših događaja vraća se sa bezgraničnom reputacijom među vodećim tržištima, kao istaknuta poslovna platforma, osmišljena za izgradnju i negovanje poslovnih odnosa, podstaknuta prilagođenim konceptima učestvovanja i snažnim naglaskom na umrežavanju sa primarnom publikom.

Naša misija je da stvorimo besprekorne i efikasne poslovne platforme, namenjene za zajedničko povezivanje ključnih tržišnih igrača, pružajući pouzdanu i vrednu poslovnu orijentaciju, razmenu iskustava i razmenu ideja za uspešna projektna rešenja, a samim tim i održiv razvoj industrije za sve delove sveta.