Victoria Consulting

location: Beograd

Preduzeće Victoria Consulting d.o.o. osnovano je u Beogradu, sada već davne 2006. godine, na inicijativu g-đe Dragane Petrović koja vodi preduzeće od samog osnivanja. Od osnivanja pa do danas, Victoria consulting beleži stabilan razvoj, iz godine u godinu.

Decembra 2011, menadžment Victoria Consulting donosi stratešku odluku o partnerskoj saradnji sa inostranom konsultantskom grupacijom - denkstatt grupa, konsultantskom kućom prisutnom u više zemalja u regionu: Austrija, Mađarska, Bugarska, Slovačka, Rumunija. Kroz stratešku saradnju sa denkstatt grupom, klijentima u Srbiji, dodatno postaju pristupačnije usluge međunarodnih eksperata i nove usluge za koje se tek očekuje razvoj tržišta u Srbiji.

Osnovne usluge Victoria Consulting:
- pružanje inženjerskih i konsultantskih usluga iz oblasti zaštite životne sredine: studije procene uticaja na životnu sredinu, planovi upravljanja otpadom, IPPC/Integrisane dozvole itd.
- konsultantske usluge:
- uvođenje standarda: ISO 9001, ISO 14001, EMAS, ISO 50001, BS OHSAS 18001/ISO 45001, ISO 22000, SR 10
- standardi za društvenu odgovornost: ISO 26000, IQNet SR 10, SA 8000
- ostale usluge iz oblasti društvene odgovornosti (izrada izveštaja o društvenoj odgovornosti (izveštaja o održivosti), usluge validacije izveštaja o društvenoj odgovornosti)
- Konsultantske usluge iz oblasti standarda za društveno odgovorno poslovanje (IQNet SR 10, ISO 26000, SA 8000, itd.)
- unapređenje sistema menadžmenta: Kaizen, alati kvaliteta i životne sredine, sistem sugestija zaposlenih, itd.
- realizacija obuka iz oblasti zaštite životne sredine i sistema menadžmenta - po želji klijenta
- usluge iz oblasti upravljanja hemikalijama (usluge savetnika za hemikalije i realizacija škole i ispita za savetnike za hemikalije)
- softverski paketi za praćenje podataka iz oblasti životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu

Pred sobom smo postavili jasne ciljeve u kojima želimo da istrajemo. Naš najvažniji cilj je da naši klijenti budu zadovoljni pruženom uslugom. Ako u tome uspemo, znamo da će dalji uspeh doći sam po sebi.