Via Academica

location: Beograd

Via Academica je kompanija specijalizovana za studiranje u inostranstvu i profesionalnu karijernu orijentaciju. Usmereni su na pomoć studentima da pronađu odgovarajuće programe na inostranim univerzitetima i da uspešno APLICIRAJU na studije, stipendije i poslove širom sveta.

Kompanija je fokusirana i na razmene srednjoškolaca u trajanju od maksimum godinu dana u nekoj od škola u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama.

Višegodišnje iskustvo u praćenju trendova u obrazovanju rezultiralo je time da je Via Academica pomogla desetinama studenata da budu primljeni na prestižne svetske univerzitete i da dobiju značajne studentske stipendije.

Glavna odlika njihovog poslovanja je CELOKUPNA I SVEOBUHVATNA PODRŠKA na putu od odluke do upisa na fakultet, olakšavajući na taj način aplikacioni proces koji može biti vrlo stresan, kako samim studentima tako i njihovim roditeljima.

Sigurni u svoj rad, umeće i ekspertizu, svojim klijentima GARANTUJU UPIS na programe osnovnih i master studija koje nude univerziteti širom planete.