Udruženje klaster komora

location: Beograd

Udruženje Klaster komora za zaštitu životne sredine i održivi razvoj je nestranačka, nevladina i neprofitna mreža preduzeća različitih privrednih sektora objedinjenih, radi ostvarivanja ciljeva i zadataka iz primenjene ekologije, a posebno u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja.

Udruženje Klaster komora za zaštitu životne sredine i održivi razvoj osnovana je u cilju zastupanja i predstavljanja zajedničkih interesa članica, privrednog povezivanja, jačanja konkurentnosti, stumulisanja ideja i informacija, primene savremenih naučno-tehnoloških znanja, unapređenja standarda, promovisanje preduzetništva i povezivanje sa fondovima za finansiranje inovativnih projekata.

Udruženje Klaster komora za zaštitu životne sredine i održivi razvoj sarađuje sa univerzitetima, fakultetima, institutima, državnim institucijama, nadležnim ministarstvima i drugim institucijama i organizacijama.

Udruženje Klaster komora za zaštitu životne sredine i održivi razvoj organizuje obuku, savetovanja, simpozijume, konferencije, kongrese, sajmove, izložbe, kao i druge oblike predstavljanja firmi i kompanija.

Telefon: +381 11 34 71 865

Internet stranica: