TOP & Co

location: Novi Sad

TOP & Co poslovna korporacija nudi širok spektar praktičnih usluga i edukativnih javnih i online događaja u vezi sa uvozom-izvozom. Naše znanje se zasniva na dugogodišnjem iskustvu, što nam pomaže da pratimo trendove svetskih tržišta i odaberemo dobar pravac u oblasti međunarodne trgovine i spoljno-ekonomske aktivnosti.

Glavna prednost naših seminara, u poređenju sa većinom postojećih na tržištu, jeste korišćenje našeg jedinstvenog praktičnog iskustva!

Od 2004. godine, predavači TOP & Co poslovne korporacije su angažovani na praktičnim poslovima, vežbajući se u oblasti spoljne ekonomske aktivnosti i saradnji sa velikim kompanijama, pomažući im da uspešno prezentuju svoj proizvod na globalnom tržištu. Zahvaljujući stečenom znanju i iskustvu vezanim za Kinu, Afriku, Evropsku uniju, zemlje Istoka i bivšeg Sovjetskog Saveza, danas možemo da vam ispričamo sve detalje o radu u ovim regionima uopšteno i pojedinačno o svakoj zemlji ponaosob.

Spremni smo da podelimo naše iskustvo i pokažemo vam najlakši, najracionalniji i najprofitabilniji način kako da izgradite model saradnje sa inostranim partnerima, bez grešaka u početnoj fazi, kako biste uštedeli vreme, uvećali profit i izbegli nepoželjne situacije.

Teorijska osnova u kombinaciji sa našim praktičnim iskustvom je naša formula za uspešan rad na bilo kom tržištu.

Seminari su kreirani za široku publiku učesnika. Među našim učesnicima su preduzeća i kompanije koje se već dugi niz godina bave inostranom trgovinskom delatnošću, želeći da kvalitet svog rada podignu na viši nivo, otvore nova polja aktivnosti i probiju se na svetsko tržište. Takođe pomažemo mladim kompanijama i preduzetnicima koji su tek na pragu svog ulaska na svetsko tržište da uspešno startuju zbog čega mnogi od njih stalno sarađuju s nama i postaju naši partneri.

Stotine kompanija već posluju na inostranim tržištima, koristeći naše iskustvo i ostvarujući maksimalan profit, pa tako i vi možete dati sve od sebe.
Za naš tim nema nedostupnih ciljeva, a glavni cilj naših javnih događaja je da svaki učesnik, nakon našeg offline javnog seminara ili online vebinara, može raditi nezavisno na inostranim tržištima bez nepoželjnih situacija i uz maksimalnu dobit!