Tehpro

location: Beograd

Tehpro se bavi specifičnim uslugama u oblasti zaštite. Već 27 godina, kao prvo privatno preduzeće, za klijente obavlja poslove u oblastima bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine i upravljanja vanrednim situacijama.

Danas je vodeća kompanija u ovim oblastima u Srbiji. Poseduje sve nacionalne licence i odobrenja. Glavna prednost je što sve usluge u ovim oblastima klijent može dobiti na jednom mestu. 62 inženjera, vrhunskih stručnjaka drugih profila, specijalista medicine rada, sudskih veštaka itd. i dugogodišnje iskustvo u obavljanju ovih poslova garantuju efikasnost i kvalitet usluga.

Klijenti Tehpro su gotovo sve velike domaće i strane kompanije koje posluju u Srbiji, neke od njih su: Coca Cola HBC, Coficab, Delhaize Serbia, Elektroprivreda Srbije, FIAT automobili Srbija, Froneri Adriatic, Kodar – Energomontaža, Mei Ta Europe, Naftna industrija Srbije, Nelt Co, Nestlé Adriatic, Philip Morris International, RŽD International, Saint Gobain Srbija, Telenor Srbija, Xella.

Pored klasičnih usluga u ovim oblastima koje omogućavaju nacionalni propisi, Tehpro je razvio i veliki broj naprednih programa kao što su: eksterne ocene sistema BZR i ZOP, istrage incidenata/akcidenata, kompletna pravna podrška, usluge specijalista medicine rada, procene rizika i izrada uputstava za postupanje u vanrednim situacijama i drugo.

Od 2006. godine razvijen je i poseban Centar za edukaciju koji vrši različita osposobljavanja: menadžera po nivoima za prepoznavanje svojih obaveza u oblastima zaštite, stručnih lica, predstavnika zaposlenih za BZR i zaposlenih. Rešenjem ministra nadležnog za prosvetu Centru za edukaciju odobren je status Javno priznatog organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih, tako da se sa nacionalno priznatim sertifikatima vrše stručna osposobljavanja rukovalaca različitom opremom za rad i stručno osposobljavanje za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu.

Tehpro je aktivan član Privredne komore Nemačke u Srbiji i kroz saradnju organizuje različite edukacije za njene članove.

Misija Tehpro je da pruži sveobuhvatne i kvalitetne usluge iz oblasti zaštite. Cilj je da svi zaposleni budu obučeni za svoj rad i nastoji se da svako osposobljavanje bude u skladu sa svim zakonima i propisima iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu koji postoje u Republici Srbiji.