Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća

location: Novi Sad

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća iz Novog Sada, osnovan je sa ciljem održavanja edukacija za unapređenje kvaliteta života u širokom spektru oblasti.

Program našeg Studija se odvija pod opusom "Okrugla duga" i omogućavaju ubrzan lični rast i razvoj kroz treninge, seminare i transformacione radionoice. Na ovaj način se značajno poboljšava kvalitet života naših klijenata i polaznika edukacija i transformacionih radionica.

Opus "Okrugla duga" Vam trenutno pruža sledeći program treninga,seminara i radionica:
- EFT treninzi svih nivoa od samopomoći do praktičara najvišeg nivoa, (tehnika za dvadeseti prvi vek)
- Grupni EFT tretmani,
- Otkrite blokade obilju, zdravlju i uspehu
- "Meta-zdravlje", integrativni pristup zdravlju, seminar
- "Svesno roditeljstvo i EFT", seminar
- "Dobro došli u svoju budućnost", seminar-radionica (upoznajte sebe i svoju svrhu života)
- "Tajna uspeha je u vama", transformaciona radionica
- "Otpustite blokade novcu", transformacina radionica
- Program "Imam kancer, pa šta? Biram život" edukativno transformaciona radionica za sve čiji je život na neki način dodirnuo kancer, uključujući i one koji su podrška obolelima
- "Alergije", transformaciona radionica
- "Upoznajte dete u sebi", transformaciona radionica

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća duži niz godina uspešno realizuje svoje programe u Srbiji, Hrvatskoj, na Novom Zelandu. Svakim danom je sve više ljudi koji žele da poboljšaju svoj kvalitet života, ubrzaju efikasno svoj lični rast i razvoj, poboljšaju zdravlje, poboljšaju rezultate i svoja dostignućima, dostignu željeni uspeh, steknu unutrašnji mir, a mi im to našim širokim spektrom edukacija omogućavamo.

Program vodi Jasmina Kovačev,internacionalni Master trener EFT tehnike i Master trener META-Zdravlja, edukovana u preko 30 kompatibilnih oblasti koji garantuju kvalitet edukacije polaznika Studija koje se u Srbiji odvijaju već punih 11 godina.