Psihološko savetovanje Ansuz

lokacija: Beograd

Udruženje Ansuz je neprofitna organizacija osnovana 22.09.2013. a planirano je da sretstva prikuplja organizacijom aktivnosti (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama), zatim iz raznih fondacija i od strane poslovne zajednice i pojedinaca.

Svrha programa Udruženja Ansuz je da ukaže na značaj inkluzije talenata i nadarenih osoba Srbije i da svoj doprinos u sprečavanju odliva mozgova iz zemlje medijskom afirmacijom i edukacijom javnosti i ciljnih grupa, kao i prikupljanjem sretstava za realizaciju ideja iz raznih disciplina u nauci i umetnosti. Takođe želimo da kroz obraćanje javnosti, predavanja, izdavanje brošura i radionice podignemo svest građanja o važnosti i koristima od ulaganja u nadarene pojedince.

Misija Udruženja Ansuz je da razvija i sprovodi programe koji će ciljnoj grupi obezbediti medijsku afirmaciju i donacije za realizaciju projekata i ideja kao i promociju koja će obezbediti zasluženo mesto u društvu i kod poslodavaca. Istinska vrednost programa Udruženja Ansuz je u stručnom savetovanju i usmeravanju maldih nadarenih osoba kao i u savetovanju njihove uže sredine na koji način da pristupe ovom fenomenu i omuguće mladim talentima da razviju maksimum svojih potencijala i iskoriste ih za dobrobit cele zajednice.