Networking Day - Poslovni susreti

location: Beograd

Networking Day je novi koncept poslovnih susreta namenjen podršci malim privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.

Naša misija je promovisanje preduzetničkog duha i aktivnog pristupa u pokretanju i osnaživanju poslovanja, povezivanje preduzetnika, vlasnika preduzeća, menadžera i svih zaposlenih kroz koncept kontinuiranih događaja i pratećih sadržaja.

Uz dobru, pozitivnu energiju i motivaciju, umrežavamo i povezujemo mikro, male i velike, preduzetnike – privrednike – menadžere, zaposlene i sve ostale, bilo da su kroz unapređene i sticanja novih znanja i veština zainteresovani za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa ili žele da prošire krug poslovnih poznanstava.

Networking Day obeležiće gostovanje uspešnih preduzetnika, privrednika i menadžera, priznatih stručnjaka koji će podeliti sa prisutnima svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti života i poslovanja, u opuštenoj atmosferi i druženju sa prisutnima uz obilje motivacije i pozitivnih stavova.

Networking Day događaj se sastoji od panela sa više gostiju-sagovornika uspešnih preduzetnika, privrednika, menadžera, i drugog dela, predviđenog za druženje, umrežavanje prisutnih i sklapanje poslovnih dogovora.

Kroz podelu poklona i predstavljanje dobitnika i sponzora i zanimljive team building igre, integrišemo prisutne, podstičemo upoznavanje i pokrećemo networking i svaki put uvodimo dodatne elemente kako bi događaj zadržao dobru i pozitivnu energiju.