MSForge Community

location: Beograd

Lokalni web portal i mesto okupljanja svih Windows, SQL Server i .NET fanova, kao i svih onih koji žele da rade sa ovim tehnologijama.

MS Forge je neformalna grupa koja okuplja administratore, programere i administratore baza podataka koji se profesionalno bave Microsoft tehnologijama.

Cilj grupe je da obezbedi kontakte, razmenu znanja i iskustva i mesto okupljanja svih koji u praksi koriste Microsoft tehnologije. Pokretačka ideja koja stoji iza MSForge.net i user grupa je razmena znanja. Odgovore na pitanja možete potražiti kako online (na blogivima ili na forumu) tako i na sastancima User grupa o kojima ćete biti obavešteni putem MSForge portala.

Radu MSForge.net portala i User grupa možete i sami da doprinesete. Deljenjem znanja i iskustava na blogovima ili forumima doprinećete ne samo napretku naše online zajednice, već ćete mnogima omogućiti da unaprede svoja znanja.

Članstvo je besplatno i dobrovoljno. Okupljanja svake od korisničkih grupa održavaju se jednom mesečno. Sva okupljanja će biti najavljena i na ovoj facebook grupi.