Moja obuka

location: Beograd

Moja obuka d.o.o. je osnovana 2016. godine sa ciljem da pruža praktične, interaktivne obuke i konsalting usluge koje prate savremeno poslovanje i razvoj u oblasti ljudskih resursa, poslovne administracije i organizacionog upravljanja.

Naš tim čine iskusni, profesionalni konsultanti koji imaju zajednički cilj – da klijentima nesebično prenose svoje dugogodišnje poslovno znanje i iskustvo. Aktivno pratimo promene i razvoj tržišta, primenjujemo nove tehnologije i međunarodne standarde kvaliteta. Uvažavamo svakog pojedinca i/ili organizaciju i njihovu različitost, i maksimalno se prilagođavamo potrebama naših polaznika.

Naši konsultanti sa znanjima iz različitih oblasti poslovanja nude klijentima rešenja kako da razviju poslovne procese, poboljšaju organizacionu strukturu, povećaju uspešnost poslovanja i konkurentnost na domaćem i inostranom tržištu.

NAŠE VREDNOSTI su znanje i kreativnost, odgovornost, posvećenost i predanost u radu. Naši polaznici dobijaju potpuno personalizovani pristup.

NAŠ CILJ je da postanemo regionalni centar za lični razvoj pojedinaca i razvoj preduzetništva i mikro, malih i srednjih preduzeća. NAŠA VIZIJA je da stvorimo uslove za uspešan profesionalan razvoj pojedinaca, i u isto vreme postavimo i sistemske temelje za širenje preduzetničkog potencijala.

NAŠA MISIJA je da doprinesemo napretku i poslovnom razvoju pojedinaca i mikro i malih i srednjih preduzeća.