MCloud

location: Beograd

mCloud je pod-brend kompanije Mainstream, koja je u stopostotnom domaćem vlasništvu i u potpunosti posvećena pružanju naprednih hosting usluga. Na prestižnoj Deloitte Technology Fast 50 2015 Central Europe listi, prepoznati smo kao jedna od pedeset najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi.

Mainstream kompanija je specijalizovana za pružanje managed hosting usluga velikim i zahtevnim klijentima, gde u potpunosti preuzima odgovornost za implementaciju i održavanje hostovane aplikacije ili web sajta. Kompanija se na tržištu web hosting usluga izborila za mesto najbolje kompanije u domenu hostinga velikih web sajtova, a sa više od 800 virtuelnih servera na našoj infrastrukturi dnevno se izgeneriše preko 30 miliona web strana, što čini nešto preko 50% svih generisanih web stranica u Srbiji.

Za manje zahtevne korisnike koji nemaju potrebe za managed hosting uslugama, a koji sa druge strane očekuju najviši kvalitet, razvili smo mCloud platformu sa kojom će moći da zaborave na probleme nedovoljnih resursa, nepouzdane infrastrukture i kapaciteta, sitnih slova u ugovorima, zamorne administrativne procedure i slično.

Kada su Cloud hosting usluge u pitanju, hardver ne sme da bude uzrok nedostupnosti i mi to možemo da garantujemo. Naše cloud hosting usluge su značajno naprednija opcija od tradicionalnih rešenja, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA garancija.

Za potpun ugođaj, korisnicima je na jednom mestu omogućeno da upravljaju svojim serverima, zakupljuju domaće i internacionalne domene, upravljaju DNS zapisima i kupuju SSL sertifikate, dok se ispod svega nalazi ista hardverska platforma, kao i za najveće sajtove.