ManpowerGroup Srbija

location: Beograd

Sa predstavnštvima u preko 80 zemalja širom sveta, Manpower predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost.

Manpower u Srbiji je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou.

Manpower vam pomaže da upravljate promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost. Sa našim temeljnim razumevanjem kadrovskih trendova i našom bazom visoko kvalifikovanih kandidata, Manpower vam može obezbediti kadrove spajajući adekvatnog pojedinca sa odgovarajućim poslom – što doprinosi bržim i boljim poslovnim rezultatatima.

Više od 60 godina učešća u promenljivom svetu rada omogućilo nam je istinsko razumevanje ljudskog potencijala i ekspertizu u oslobađanju ovog potencijala sa ciljem unapređenja poslovanja. Kada se naša ekspertiza primeni na vaše specifične poslovne potrebe, uspeh je neizbežan.

ManpowerGroup kombinuje neprikosnovenu globalnu perspektivu sa svojim detaljnim uvidom u lokalna tržišta u okviru svih industrijskih sektora. Bilo da su vaše potrebe lokalnog ili globalnog karaktera, mi vam možemo pomoći da pronađete kadrovsko rešenje koje vam je potrebno.

ManpowerGroup pruža ekspertizu u domenu upravljanja talentima potrebnim kompanijama kako bi se povećao ljudski potencijal. Naša ponuda je usmerena na kompleksne kadrovske izazove, od konstantnog obezbeđivanja kadrova, preko eksternih usluga, do strateškog konsaltinga.