ManpowerGroup Srbija

lokacija: Beograd

Sa predstavnštvima u preko 80 zemalja širom sveta, Manpower predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost.

Manpower u Srbiji je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou.

Manpower vam pomaže da upravljate promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost. Sa našim temeljnim razumevanjem kadrovskih trendova i našom bazom visoko kvalifikovanih kandidata, Manpower vam može obezbediti kadrove spajajući adekvatnog pojedinca sa odgovarajućim poslom – što doprinosi bržim i boljim poslovnim rezultatatima.

Više od 60 godina učešća u promenljivom svetu rada omogućilo nam je istinsko razumevanje ljudskog potencijala i ekspertizu u oslobađanju ovog potencijala sa ciljem unapređenja poslovanja. Kada se naša ekspertiza primeni na vaše specifične poslovne potrebe, uspeh je neizbežan.

ManpowerGroup kombinuje neprikosnovenu globalnu perspektivu sa svojim detaljnim uvidom u lokalna tržišta u okviru svih industrijskih sektora. Bilo da su vaše potrebe lokalnog ili globalnog karaktera, mi vam možemo pomoći da pronađete kadrovsko rešenje koje vam je potrebno.

ManpowerGroup pruža ekspertizu u domenu upravljanja talentima potrebnim kompanijama kako bi se povećao ljudski potencijal. Naša ponuda je usmerena na kompleksne kadrovske izazove, od konstantnog obezbeđivanja kadrova, preko eksternih usluga, do strateškog konsaltinga.

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 41 43 093

Websajt:

email: office@manpower.rs