KALA Konsalting

location: Beograd

KALA konsalting pruža usluge iz oblasti konsaltinga, implementacije softvera i poslovnih edukacija. Specijalizovani smo za oblasti planiranja i upravljanja proizvodnjom, prognoze i planiranja prodaje, upavljanje distribucijom i skladištima i lični razvoj menadžera.

Naš moto je u skladu sa našim imenom "Promena je uvek moguća, treba je samo želeti".

Facility management Erasmus+ projekat Evropske Unije - Kao član međunarodnog konzorcijuma u kome su učestvovali Wifi Bugarska, Wifi Austrija, Wifi Mađarska i kao srpski predstavnik KALA konsalting uspeli smo da pobedimo na tenderu Evropske Unije za program obrazovanja Erasmus+ za program Facility Management.

Učestvovanje KALA konsaltinga na ovom projektu omogućiće studentima u Srbiji da budu među prvima u Evropi koji će moći Facility Management da uče i polažu na svom maternjem jeziku.

Saradnja sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) - KALA konsalting već 3 godine uspešno sarađuje sa Evropskom Bankom za Obnovu i Razvoj. Počeli smo kao konsultantni na programima podrške malim i srednjim preduzećima i među prvima smo na ovim prostorima koji smo stekli pravo rada na EGP (Enterprise Growth Programme) programima.