Ing-Pro

location: Beograd

Društvo se bavi izdavanjem elektronskih i štampanih izdanja iz pravne i ekonomske oblasti i ona su namenjena svima onima kojima je u svakodnevnom radu neophodno poznavanje pravne i finansijske regulative, a zainteresovani su za jednostavan, efikasan i brz pristup dokumentima.

ING-PRO je prvi na našem tržištu, još 1996. godine, ponudio potpuno nov, praktičniji i jednostavniji način praćenja propisa – softver za elektronsko praćenje propisa – Paket propisa 1.0. Prateći svetske informatičko-tehnološke trendove, tim pravnika i softverskih inženjera dalje je unapređivao softver koji je do 2005. godine imao više verzija i kada ga je zamenila verzija – Paket propisa 5+. Taj softver predstavlja primer najsavremenije tehnologije u upravljanju dokumentima i znatno se izdvaja iz koncepta koji je do tada korišćen na našem tržištu.

Paralelno sa softverom Paket propisa 5+, od 2003. godine ING-PRO je na teritoriji Srbije i Crne Gore prvi, i za sada jedini, kreirao bazu propisa, sudske prakse, pravnih mišljenja i ugovora na internetu - www.propisi.net.

Izdavačko društvo ING-PRO ima tridesetak stalno zaposlenih i isto toliko saradnika, koji svojim radom doprinose unapređivanju svih izdanja, prateći potrebe i sugestije korisnika.