IN2 Grupa

location: Zagreb

IN2 grupa je softverska firma osnovana 1992. godine sa sedištem u Zagrebu. Više od 600 zaposlenih u 12 firmi, pozicioniranih u šest država, čini IN2 grupu jednim od lidera softverske industrije u regiji. Glavna delatnost joj je izrada softvera po meri korisnika, te isporuka vlastitih aplikativnih rešenja za firme/institucije s područja zdravstva, javnog sektora, finansija, trgovine i telekomunikacija.

Već 24 godine razvijamo softver za niz industrijskih vertikala. Iskustvo razvoja i implementacije rešenja stekli smo u gotovo svim poslovnim granama. Više od 600 zaposlenih u 12 firmi, pozicioniranih u šest država regije, čini IN2 grupu jednim od lidera softverske industrije u regiji. No, uprkos veličini, zadržali smo neformalnu atmosferu, stvarajući iznimno ugodno radno okruženje.

IN2 grupa je Platinum Oracle Partner i Microsoft Partner sa osam Silver i dvema Gold kompetencijama. Sastav kvalitete ISO 9001 redovino obnavljamo od 2003. godine, a sertifikat za upravljanje sigurnošću ISO 27001 imamo više od pet godina.

Hrvatsko IT tržište prepoznaje nas po razvojnim projektima koji uključuju složena i dugotrajna rešenja, postavljane visokih standarda, uz dostupnost velike količine resursa. Kontinuirano ulažemo u implementaciju novih tehnologija, nudeći bogat izbor rešenja prilagođenih potrebama i zahtevima korisnika.