IConsult

location: Beograd

Već godinama unapređujemo poslovanje naših klijenata kroz poslovne edukacije, izradu sistema za merenje učinka zaposlenih, konsalting i pružanje različitih servisa iz oblasti ljudskih resursa. Tokom postojanja uspešno smo sarađivali sa velikim brojem establiranih kompanija i firmi različitih veličina u Srbiji i inostranstvu. Krajem 2013. godine smo unapredili poslovanje objedinivši naše servise „IS Zaposlenje Org“, „Obuke Rs“ i „Seminari Edu“ u zajedničku firmu „iConsult d.o.o. Beograd“.

Naše obuke karakteriše rad u malim grupama (do 7 polaznika), praktičan pristup i rad, prilagođavanje polaznicima, stručni predavači sa bogatim iskustvom koji su uvek spremni da odgovore na sa pitanja, kao i da efektno prenosu svoje znanje i iskustvo. Pored redovnih, otvorenih termina, nudimo i mogućnost organizacije internih ili individualnih obuka.

Pored uštede vremena i novca, ovakve obuke omogućavaju prvobitnu evaluaciju veština i znanja, pa prema tome prilagođen trening i kombinaciju različitih tema, kao i direktan prenos znanja i praktičnog iskustva predavača i to tačno u onim oblastima koje su potrebne za ostvarenje unapred zacrtanog cilja.

U slučaju interne, obuke se organizuju samo za grupu zaposlenih iz iste firme, a program obuke specijalno se kreira kako bi odgovorio na specifične zahteve njenog poslovanja. Ovom uslugom obezbeđujete firmi i zaposlenima specijalno osmišljene obuke prilagođene tačno prema potrebama i s jasno definisanim ciljem. U slučaju individualne obuke, omogućavamo mentorski rad i savetovanje, što je najefikasnija metoda za sticanje potrebnih praktičnih znanja i veština.