H.art Development Center

location: Beograd

H.art od 2006. stremi razvijanju ljudi, podizanju njihovih kompetenci na viši nivo i unapređenju procesa u kompaniji. Cilj je uvek poboljšanje funkcionisanja dela ili kompanije u celosti, samim tim povećanje produktivnosti, lakoće poslovanja i zadovoljstva, što se uvek odražava i na povećanje profita kompanije. To postižemo direktnim radom sa rukovodiocima, vlasnicima, HR službom, internim trenerima ili uvođenjem sistemskih HR rešenja u kompaniju.

Naš pristup su RAZVOJNI PROJEKTI, koji se sastoje od treninga, koučinga, HR konsalting, procene kompanija i zaposlenih, tim bilding, selekcija.

Tim čini oko 10 iskusnih konsultanata i saradnika iz Srbije, Kosova, Hrvatske, Bosne, Slovenije, Grčke, Bugarske. Oni dolaze iz različitih profesija (psiholozi, inženjeri, ekonomisti, menadžeri...) i svako od njih ima svoje polje ekspertize HR konsaltinga i razvoja. Tim posluje i pod nazivom Blanchard International Serbia kao zastupnik Ken Blanchard Companies programa za razvoj i procenu rukovodilaca.

Bilo da su nam klijenti velike multinacionalne kompanije ili male domaće firme, ili nam se pojedinci obraćaju zbog ličnog usavršavanja - svakom klijentu pristupamo u potpunosti posvećeni, svesni njegove specifičnosti. Naš uspeh dolazi sa unapređenjem njihovog uspeha. To potvrđuje oko 150 zadovoljnih kompanija i na hiljade pojedinaca u čijem smo razvoju učestvovali.