Fakultet za projektni i inovacioni menadžment

location: Beograd

Fakultet za projektni i inovacioni menadžment je jedina visokoškolska institucija u Srbiji koja se bavi obrazovanjem projektnih menadžera. Obzirom na sve veći broj projekata i poduhvata u zemlji i u inostranstvu, koji zahtevaju sveopštu organizaciju i kontrolu od strane jedne osobe – projektnog menadžera, nastala je potreba za obrazovnom ustanovom koja će se specijalizovati za ovu izuzetno popularnu specijalizovanu disciplinu menadžmenta. Zato smo 2006. godine osnovali PM College.

Svaki posao koji je pred Vama možete posmatrati kao projekat – poduhvat sa određenim ciljem koji morate obaviti u određenom vremenu, sa određenim budžetom (troškovima). Na PM College-u se fokusiramo na to kako se taj projekat može voditi i dovesti do cilja na najlakši mogući način. Bilo da je u pitanju gradnja stambenog objekta, organizacija nekog koncerta-manifestacije, otvaranje novog preduzeća ili promena ponude u vašoj kompaniji, pred vama je projekat koji, ukoliko primenite pravilan proces upravljanja, možete dovršiti uspešno i bez mnogo muke. Moći ćete da naučite i osnove menadžmenta i sve one specijalizovane veštine koje će vam u budućnosti pomoći da vodite svoje projekte. Uz našu pomoć, ovladaćete tehnikama organizacije, upravljanja vremenom i ljudima kao i pravilnim planiranjem i kontrolom izvršenih aktivnosti.

Obzirom da nam je izuzetno bitno da izađemo u susret potrebama studenata, još od osnivanja smo uveli mogućnost pohađanja nastave subotom, kako bi svi zaposleni mogli nesmetano da studiraju, a da im to ne ometa profesionalni razvoj karijere.

Profesori na PM College-u su vrhunski stručnjaci iz oblasti upravljanja projektima koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo i veliki broj uspešno završenih projekata. Nacionalna asocijacija za upravljanje projektima (YUPMA) je naš partner i značajan saradnik u obuci kadrova. Preko PM College-a možete doći do međunarodnih sertifikata IPMA-e (Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima).