Energo Group

location: Beograd

Energo predstavlja dinamičnost jedne mlade strukture, sjedinjene sa višegodišnjim iskustvom, koje je sazrelo u svakom od naših inženjera nakon godina aktivnog rada u saradnji sa različitim međunarodnim kompanijama. To nam omogućava da se suočimo sa najrazličitijim i najkomplikovanijim zadacima bilo koje vrste.

Spremnost i iskustvo našeg tima su garancija savremenog, efikasnog i ekonomski isplativog pristupa projektovanju.

Predlažemo Vam projektovanje koje prevazilazi klasične metode, sa novim pristupima, gde se tradicija kvalitetnog inženjeringa susreće sa savremenim potrebama u oblasti efikasnosti i uštede energije, uz upotrebu najinovativnijih rešenja.

Mi smo lideri u regionu i među prvim preduzećima u Evropi, za izradu projekata po LEED® i DGNB® standardima sertifikacije; kao i za zvanične USGBC® - LEED® informativne kurseve, zahvaljujući našem autorizovanom USGBC Faculty‐u. Ističemo se i našim radom u oblasti Commissioning-a, puštanja instalacija u rad, zbog čega smo jedina sertifikovana kompanija za tu oblast, u regionu.

Poslujemo širom Evrope, u skladu sa lokalnim standardima i u mogućnosti smo da projektujemo na sledećim jezicima: srpskom, italijanskom, hrvatskom, engleskom, francuskom, ruskom i nemačkom.

Pružamo integrisane usluge inženjeringa, projektovanja i sertifikacije, koje predstavljaju odraz naše posvećenosti cilju zaštite životne sredine i usvajanju energetski efikasne prakse.