EKOF Media Group

location: Beograd

EMG je strukovna omladinska nevladina organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, koja se bavi širokim spektrom aktivnosti, počev od vršnjačke edukacije, medijskih projekata, preko grafičkog i veb dizajna, organizovanja i konceptualnog osmišljavanja promotivnih, kulturnih, edukativnih i zabavnih događaja u skladu sa afinitetima i potrebama mladih, sa ciljem širenja svesti među mladima o društvenoj odgovornosti, važnosti pozitivnog individualnog i grupnog delovanja u lokalnoj i široj zajednici, jačanju solidarnosti, povećanju zapošljivosti mladih, pomoći u razvoju karijere, izgradnji sopstvenog kulturnog identiteta i upoznavanja i prihvatanja tuđeg. U skladu sa time, organizacija neguje demokratske vrednosti i volonterski duh, te raspolaže sopstvenim volonterskim servisom.

Osnivači smo, organizatori i koorganizatori najvećih događaja u Srbiji i regionu koji se bave motivacijom mladih, njihovim karijernim usmeravanjem i povezivanjem sa institucijama od značaja za njihov profesionalni razvoj.

Osnivači smo dva onlajn magazina za mlade koji se bave studentskim informisanjem i predstavljanjem talentovanih mladih.

Organizatori smo brojnih događaja u okviru kojih težimo da mladima pružimo nova teoretska i praktična znanja u najrazličitijim sferama.

Naš tim čine mladi, odgovorni, pouzdani i pre svega ljudi uspešni u sferama svojih interesovanja, koji konstantnim obukama i usavršavanjem prate trendove u tim oblastima.

Kreativnost je naša svakodnevica. U sve svoje projekte ulažemo mnogo truda, ljubavi i profesionalnosti. Samostalno osmišljavamo, projektujemo i dizajniramo, praveći od svojih projekata prepoznatljiv brend.