Default Design

location: Novi Sad

Online marketing više nije opcija – to je uslov modernog poslovanja. To je mesto gde Vaši kupci traže kompanije za koja veruju da im mogu ponuditi prave proizvode ili usluge.

Marketing online je odavno prevazišao samo posedovanje web sajta, kao prezentaciju svoje kompanije i ponude. Suština je pronaći šta Vaši kupci traže online i postaviti kamp na tim lokacijama.

Default Design predstavlja grupu iskusnih marketara koji su spremni za sve izazove novog, digitalnog, doba. Mi smo tu da Vas saslušamo, analiziramo Vašu kompaniju, izgradimo brend, izdefinišemo pravi marketing mix koji odgovara Vašim potrebama i sprovedemo ga u delo, napravimo moderan web sajt koji odgovara visokim zahtevima današnjeg poslovanja, promovišemo Vašu kompaniju i brend – online i offline i naučimo Vas kako da koristite moderne tehnologije i društvene mreže kako bi povećali svoj biznis.

Sa međunarodnim timom visokoškolovanih marketara, copywriter-a, dizajnera, programera, fotografa i prevodilaca, spremni smo da Vašu ideju podignemo na viši nivo.

Ne dozvolite da Vas pobedi konkurencija. Budite prvi koga će kupci primetiti, zapamtiti i pozvati. Kontaktirajte nas još danas kako bi otkrili na koji način možemo izgraditi premium poziciju Vaše kompanije kao uslov za uspešno poslovanje u 21. veku.