Default Design

lokacija: Novi Sad

DEFAULT dizajn je marketinška agencija koja je fokusirana na konverzije kroz lead generation (kako da pronađete nove klijente online), marketing automatizaciju (kako da automatizujete svoje poslovne procese i time ubrzate, olašate i optimizujete poslovanje) i website personalizaciju (kako da svaki klijent dobije baš onu informaciju koja mu je potrebna).

Naš rad je fokusiran na rezultate i na stvari koje na našem tržištu malo ko radi, a nije ih mnogo ni na svetskom. Ne obećavamo ono što ne možemo ispuniti i razmišljamo kao ekonomisti – ukoliko vam donesemo vredost i omogućimo da zaradite dovoljno da unapredite svoj biznis do sledećeg nivoa, imaćete dovoljno da pokrijete i naše usluge. Time dobijamo win – win situaciju.

Konverzije su ono što je naša specijalnost. Kupce provlačimo kroz ceo proces konverzije. Lead generation nam pomaže da identifikujemo vaše potencijalne kupce. Kroz automatizaciju kanala komunikacije dajemo šansu potencijalnim kupcima da sami odluče kako će doći do kupovine vaših usluga, odnosno proizvoda.

Kopiramo način rada vašeg najboljeg prodavca i automatizujemo proces tako da svaka prodaja bude najbolje prodaja. Na sve to dodajemo website personalizaciju, gde na osnovu aktivnosti vaših potencijalnih kupaca personalizujemo njihovo iskustvo na sajtu i segmentiramo ih.

Ne pokušavamo da primenimo u radu sa klijentima ono što već nismo isprobali na sopstvenim projektima i ne odustajemo dok ne nađemo rešenje za svaki problem. Iz tog razloga pažljivo biramo klijente i saradnike.

Nesebično delimo znanje i edukujemo zajednicu. DEFAULT design nisu samo kompanija i mi, zaposleni u njoj, već je to čitav pokret ljudi-kompanija koje su fokusirane na rezultat i konkretne stvari.