Cotrugli

location: Beograd

Kampovi COTRUGLI poslovne škole se nalaze u Zagrebu, Beogradu i Sofiji, a sa kancelarijama u SAD, Kini, UAE, Austriji, Sloveniji, Crnoj Gori, Rumuniji. Kroz ove regionalne operativne centre, COTRUGLI kreira Alumni mreže u Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Rumuniji, Sloveniji i Srbiji, dok u isto vreme stvara kulturu i poslovno okruženje širom sveta.

Pored MBA programa, COTRUGLI je specijalizovan za isporuku prilagođenih "In House" progrma i "Open Access" programa. Saradnja sa vodećim stručnjacima u svetu i više od 11.000 zadovoljnih klijenata značajno su doprinele afirmaciji Škole kao najnaprednije u regionu jugoistočne Evrope.

Poslovna škola COTRUGLI nagrađena je AMBA akreditacijom i postala je jedina poslovna škola u Hrvatskoj koja je dobila takvu akreditaciju za MBA programe. Asocijacija MBA (AMBA) pruža nezavisne dokaze o kvalitetu i izvrsnosti za MBA programe. Cilj AMBA je stalno razvijanje i poboljšnje kvaliteta MBA programa širom sveta. Među hiljadama poslovnih škola širom sveta, samo 200 je bilo akreditovano od strane AMBA. Neke od njih su IMD (Švajcarska), IESE (Španija), Londonska poslovna škola, INSEAD (Francuska) i Poslovna škola COTRUGLI.