Centar za savremeno obrazovanje

location: Beograd

Centar Za Savremeno Obrazovanje je stručna organizacija koja se bavi podizanjem kvaliteta obrazovanja mladih, promovisanjem zdravih stilova života i etičkih standarda ponašanja mladih u zajednici.

Promovisanjem kvalitetnih, kreativnih i inovativnih modela nastavnog procesa sa timom profesionalaca na pro bono osnovi trudimo se da damo svoj doprinos društvu i poboljšamo edukaciju zajednice. Akcenat u radu je na informatičkoj pismenosti i znanju koje će biti upotrebljivo. Cilj nam je unapređenje društva kao celine.

Naši članovi su profesori, psiholozi i pedagozi osnovnih i srednjih škola, kao i asistenti i profesori raznih fakulteta. Obezbeđujemo kvalitetnu dodatnu nastavu i praksu kako učenicima i studentima, tako i profesorima osnovnih i srednjih škola jer smatramo da su inovacije u nastavi svakodnevne i njihova implementacija obavezna u nastavnom procesu. Organizujemo stručne seminare i radionice gde se na inovativan način i savremenim pristupom diskutuje o problemima mladih u zajednici.

Svi naši projekti potpuno su besplatni i svima dostupni.