Boris Teodosijević

location: Beograd

Boris Teodosijević kao profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština je svoje znanje sticao kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i kroz praktičan rad u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, direktno se baveći upravo ovim veštinama koje već deset godina uspešno prenosi svojim učenicima.

Edukaciju su pohađali učesnici iz svih branši poslovanja i poslovnih pozicija, od vlasnika preduzeća, direktora, menadžera na svim pozicijama, preko poslanika iz parlamenta Srbije i R. Srpske i državnih službenika, do komercijalista i prodavaca svih vrsta, službenika i radnika, studenata i učenika, te svih onih koji žele da pospeše poslovanje svog preduzeća, ili rade na unapređenju sopstvenih veština, kako bi se bolje snalazili i kotirali u poslovnom i privatnom okruženju.

Neke od pozicija koje trenutno obavlja ili je obavljao su:
- Izvršni direktor Mense Srbije (ranije podpredsednik)
- CEO i suvlasnik kompanije Nesk Web Art
- Vlasnik Wireless Net d.o.o.
- Kontrolor JP PTT saobraćaja Srbija
- Secret Buyer u Adverto Mystery Shopping
- Projekt menadžer u Subotica.com portal
- Poslovni konsultant u Votuzo d.o.o.
- Agent prodaje u MGM Marketing

Sva stečena znanja i veštine, koje prenosi svojim učenicima, su mnogo puta uspešno oprobane u praksi, kroz vođenje pregovora sa velikim brojem velikih, srednjih i malih preduzeća, kroz direktno zaključivanje velikog broja prodajnih ugovora, kao i kroz konsultantske poslove za druge kompanije, sa istim uspešnim rezultatima.