Belexpo Centar

location: Beograd

Belexpo Centar, jedan od lidera u oblasti uslužnih i ugostiteljskih delatnosti vam pruža vrhunski proizvod, novu kulturu usluge i organizacije. Nalazi se na Novom Beogradu, u poslovnom jezgru prestonice, 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" a 10 minuta vožnje od najužeg centra grada. Od Kombank Arene je udaljen svega 500 metara, 1 km od Sava Centra, a 4.5 km od Beogradskog sajma.

U okviru kompanije Belexpo Centar je hotel Holiday Inn Beograd i multifunkcionalna hala Belexpocentar, gde se mogu organizovati najrazličitije vrste događaja. Belexpocentar je do početka 2010. godine bio deo EXPO XXI Asocijacije Izložbenih i Konferencijskih Centara. Od otvaranja 2006. godine do danas u Belexpocentar hali je održano preko 250 različitih događaja i konferencija.

Glavna prednost hotela je direktna povezanost sa multifunkcionalnom halom BELEXPOCENTAR, najvećim kongresnim centrom u gradu, gde se mogu organizovati najrazličitije vrste događaja.

Belexpocentar je idealna lokacija za sve vrste manifestacija, bilo da su u pitanju konferencije, seminari, promocije, korporativne proslave, modne revije ili veliki koncerti.

Vama na usluzi, stručni tim Belexpocentra sa svojim bogatim višegodišnjim iskustvom za kompletnu organizaciju događaja.