BBEE Online trening i edukacija

location: Beograd

BBEE program predstavlja platformu za online obuke i usavršavanje, predstavljamo najbolje svetske predavače, autore i motivacione govornike. Postoji velika potreba za sadržajem koji je i privlačan, a pre svega koristan. Iz tog razloga je nastao BBEE program, te smo vrlo zadovoljni što smo u prilici da ponudimo edukativni program nekih od najboljih svetskih trenera i praktičara, uglednih i priznatih u svetu. BBEE program sadrži za svekog po nešto.

Naša video galerija je fokusirana na objavljivanje videa, koja razvijaju poslovnu spremnost i stimulišu preduzetnički duh. Sve naše video obuke su napravljene po našoj meri i ne može im se pristupiti na drugom mestu na internetu. Podležu zaštiti i autorskim pravima.

BBEE je PRESTIŽAN izvor vodećih misli i znanja najboljih PREDUZETNIKA I GOVORNIKA širom sveta. Mi smo program koji su napravili najbolji preduzetnici za najbolje preduzetnike.

Naša misija je da podstaknemo preduzetnički duh kod kompanija i zaposlenih. Mi verujemo da preduzetništvo unapređuje društvo, a preduzetnički duh kod zaposlenih unapređuje poslovanje kompanije. Ljudi preduzetničkog duha su večiti učenici koji imaju želju za ličnim razvojem.

Od ove godine nudimo sadržajnu interaktivnu platformu, sa željom da ponudimo najboje što svet ima da ponudi za profesionalno usavršavanje, sadržajem koji će Vas i Vaš tim inspirisati da zablistate. BBEE je program u kom učestvuju vrhunski svetski stručnjaci, profesionalci fokusirani na poslovnu suštinu, inovaciju, marketing, profitabilnost i akciju.