Alterna International

location: Beograd

Brian Tracy je više od tri decenije poznat kao jedan od vodećih svetskih lidera za obuku i razvoj kompanija. Njegove konsultantske usluge koristilo je više od 1000 kompanija širom sveta, a do sada je obučio preko 5 000 000 ljudi, na preko 5000 seminara za unapređenje ličnih i poslovnih veština. Poslovni sistem, Brian Tracy Global, je pomogao milionima pojedinaca i kompanija širom sveta u rešavanju njihovih ličnih, profesionalnih i organizacionih izazova.

Portfolio klijenata čine kompanije svih veličina: od malih preduzetničkih firmi preko velikih multinacionalnih kompanija koje se nalaze među 500 najuspešnijih na listi magazina Forbes, pa sve do obrazovnih ustanova, finansijskih institucija, državnih ustanova i drugih organizacija širom sveta.

Odličan izbor poslovnih i ličnih programa obuke kroz koje sertifikovani treneri rade sa klijentima, smatra se ključnim za postavljanje temelja izvrsnosti u ličnom razvoju, liderstvu, postavljanju ciljeva, upravljanju vremenom, stvaranju tima, komunikaciji, treningu prodaje i mnogim drugim strateškim korporativnim i ličnim inicijativama.

Ovi programi se izvode u multimedijalnim radionicama ili obukama jedan na jedan i donose brz napredak. Njihov modularni format omogućava fleksibilnost u ispunjavanju određenih potreba klijenata u pogledu obuke.

Kompanija Alterna International d.o.o., Beograd, kao strateški partner kompanija Brian Tracy Global Ltd i Focal Point Coaching Ltd je nosilac Master licence za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. Profesionalni timove kompanije je stručno usavršen za izvođenje i prilagođavanje svih programa uskladu sa najvišim svetskim standardima i lokalnim uslovima poslovanja. Svi programi dolaze sa radnim materijalima, vežbama, audio i video podrškom.