Admin Training Center

location: Beograd

ATC je mesto okupljanja i IT entuzijasta i iskusnih profesionalaca. Mesto gde možete započeti svoju karijeru ili je unaprediti. Mi smo edukativni centar za specijalizovane obuke iz oblasti informacionih tehnologija.

ATC računarska laboratorija je opremljena vrhunskim Fujitsu serverima i radnim stanicama, NetApp storage uređajima i Cisco Mrežnom opremom, a obuke se vrše na Windows Server 2016 i Linux Serverskim platformama.

Linux kursevi su osmišljeni tako da polaznici mogu da ih pohađaju na onom nivou koji im je potreban i za koji imaju predznanje. U Admin Training Centru polaznike obučavaju aktivni L3 Linux Administratori.

Microsoft kursevi su koncipirani tako da obuče polaznike za korišćenje, administraciju i implementaciju Microsoft tehnologija koje se zasnivaju na Windows Server platformi. Obuke vode sertifikovani Microsoft predavači.

CompTIA obuke – osnovni cilj CompTIA programa sertifikovanja jeste pružanje opšteg znanja koje nije vezano za određenog proizvođača hardvera ili softvera. IT polja koja CompTIA pokriva su proširena i na računarske mreže, mobilne računare, multimediju, telekomunikaciju, bezbednost…

Admin Trening Centar kao jedini ovlašćeni CompTIA partner u regionu nudi zvanični CompTIA program obuka. CompTIA je provajder profesionalnih sertifikata u oblasti informacionih tehnologija koji nisu vezani za distributere hardvera i softvera.

Software Quality Assurance kurs - Ovaj kurs je nastao iz potrebe tržišta na kome nije bilo dovoljno IT kadra koji poznaje osnovne alate i filozofiju jednog testera aplikacija. Danas iz naše učionice izlaze nove generacije QA inženjera od kojih svi imaju veštine koje uspešni poslodavci traže.

Na upit možemo da organizujemo specijalizovane obuke prilagođene poslovnim potrebama IT timova u oblasti serverske administracije (bez obzira na platformu), bezbednosti (CISSP obuka), IT menadžmenta (ITIL) kao I Cisco obuke (CCNA, CCNP).

ATC je i ovlašćeni Pearson Vue i Kryterion testing centar ukoliko želite da steknete neki od međunarodno priznatih IT sertifikata.