Dodajte događaj

PECB Certified Six Sigma Green Belt

PECB Certified Six Sigma Green Belt

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified Six Sigma Greeen Belt organizujemo u našem prostoru tokom cele godine.

Ova obuka vam omogućava da razvijete i da sertifikujete tehnička znanja i veštine za sticanje Six Sigma zelenog pojasa.

Kurs karakteriše učenje bazirano na iskustvu, personalizovane vežbe, obučavanje zasnovano na veštinama, praktična statistika i druge tehnike.

Saznajte osnovne principe poboljšanja procesa, upravljajte projektima koristeći poznatu DMAIC metodologiju, koristite GRES metodologiju za rešavanje problema, primenite osnovne statističke analize kada je to potrebno kako bi se podržali napori za poboljšanje, naučite kako da verifikujete poboljšanja procesa korišćenjem statističkih i zdravo-razumskih metoda, primenite Green Belt projekte poboljšanja procesa, naučite kako da menjate procese, smanjite varijacije, stabilizujete procese i poboljšate njihove mogućnosti. Sertifikacija se zasniva na zadacima i ispitivanjima putem Vašeg učešća u simulaciji projekta u učionici.

Kome je namenjen ovaj trening kurs i ko bi bilo dobro da prisustvuje?
To su svakako menadžeri, menadžeri kvaliteta ili konsultanti uključeni i posvećeni poboljšanju procesa u organizacijama, pojedinci koji žele da poboljšaju poslovne, proizvodne ili uslužne procese, Six Sigma lideri projektnih timova i/ili članovi timova, eksperti i savetnici koji žele da ovladaju načinom implementacije Six Sigma projekata.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima. Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

Cena od 750 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).