Dodajte događaj

PECB Certified Lead SCADA Security Manager

PECB Certified Lead SCADA Security Manager

language: Serbian

IT i Tehnologija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified Lead SCADA Security Manager organizujemo u našem prostoru tokom cele godine.

Lead SCADA Security Manager trening Vam omogućava da razvijete neophodnu stručnost za planiranje, dizajn i implementaciju efikasnog programa zaštite SCADA sistema.

Pored toga, moći ćete da razumete uobičajene pretnje, ranjivosti, rizike vezane za Industrijske Kontrolne Sisteme (ICS) i tehnike koje se koriste za upravljanje ovim rizicima.

Ova obuka se fokusira na nekoliko aspekata upravljanja bezbednošću i veština vezanih za SCADA/ICS bezbednost.

Ovaj trening kurs za SCADA sisteme dizajnirali su stručnjaci iz oblasti industrije sa velikim iskustvom u bezbednosti SCADA i Industrial Control Systems.

Za razliku od drugih treninga, ovaj kurs se posebno usredsređuje na znanje i veštine koji su potrebni profesionalcima koji traže savete o upravljanju rizicima vezanim za SCADA okruženja i sisteme.

S obzirom na prirodu oblasti koja se izučava na kursu i na značajne uticaje povezane sa takvim okruženjima, neophodan je holistički, profesionalni pristup bezbednosti i to je upravo ono za šta je ovaj kurs dizajniran da pruži.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

Cena od 750 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).