Dodajte događaj

PECB Certified ISO/TS 22317 Foundation

PECB Certified ISO/TS 22317 Foundation

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO/TS 22317 Foundation organizujemo u našem prostoru tokom cele godine.

Ovaj praktičan dvodnevni intenzivni kurs omogućava učesnicima da razviju potrebnu stručnost za Analizu uticaja na poslovanje (BIA), koja je od suštinskog značaja za izgradnju programa za upravljanje kontinuitetom poslovanja širom organizacije.

Sve kompanije su izložene incidentima ili neželjenim događajima koji mogu imati razne negativne posledice, uključujući paralizu produktivnosti, ekonomske gubitke, lošu korporativnu reputaciju ili gubitak osetljivih i poverljivih podataka.

Da bi se smanjili rizici u slučaju da se oni materijalizuju, organizacija mora identifikovati najočiglednije pretnje i uticaj koji bi u organizaciji mogli da nastupe.

Obuka ISO/TS 22317 Foundation Vam omogućava da naučite osnovne elemente neophodne za obavljanje Analize uticaja na poslovanje (BIA).

Tokom ovog treninga, moći ćete da naučite i da razumete model BIA, uključujući metodologiju, alate i pristupe koji se koriste za kompletiranje detaljne Analize uticaja na poslovanje prema međunarodnom standardu ISO/TS 22317.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

300 EUR (u dinarskoj protivvrednosti). Cena se odnosi na dvodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).