Dodajte događaj

PECB Certified ISO 27799 Lead Manager

PECB Certified ISO 27799 Lead Manager

language: Serbian

IT i Tehnologija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO 27799 Lead Manager organizujemo u našem prostoru tokom cele godine.

ISO 27799 Lead Manager trening vam omogućava da steknete neophodnu stručnost da biste pružili podršku zdravstvenoj organizaciji u implementaciji i upravljanju kontrolama za bezbednost informacija na osnovu ISO 27799 i ISO/IEC 27002.

Tokom ovog trening kursa steći ćete i sveobuhvatno poznavanje najboljih praksi u oblasti kontrola informacione bezbednosti u okviru zdravstvene organizacije.

Pored toga, ova obuka vam omogućava da razvijete neophodnu stručnost za pružanje podrške zdravstvenim organizacijama u uspostavljanju, implementaciji, upravljanju i održavanju sistema za upravljanje informacijama (ISMS).

Pored toga, tokom ove obuke ćete saznati složene i različite faktore koji treba uzeti u obzir kada se bavite pitanjima bezbednosti informacija u okviru zdravstvene organizacije.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

Cena od 750 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).

Izvor: pecb.com