Dodajte događaj

PECB Certified ISO 21500 Lead Project Manager

PECB Certified ISO 21500 Lead Project Manager

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO 21500 Lead Project Manager biće organizovan tokom cele godine.

ISO 21500 obuka za vodećeg projektnog menadžera vam omogućava da steknete stručnost da vodite organizaciju i svoj tim i da implementirate, upravljate i održavate projekte u skladu sa međunarodnim standardom ISO 21500.

Tokom ovog trening kursa steći ćete sveobuhvatno znanje iz oblasti najboljih praksi projektnog menadžmenta zasnovanih na PMBOK metodologiji i bićete u mogućnosti da ih efikasno primenjujete u organizaciji u cilju uspešnog planiranja, implementacije, kontrole i zatvaranja projekta uz istovremeno postizanje ciljeva projekta.

Nakon savladavanja svih neophodnih koncepata i procesa upravljanja projektom, možete pristupiti testiranju i steći sertifikaciju - PECB Certified ISO 21500 Lead Project Manager.

Sa PECB sertifikatom moći ćete da dokažete da imate profesionalne mogućnosti i da ste kompetentni da efektivno vodite i upravljate realizacijom projekata.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

Cena od 750 eur (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).